Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку проведення пломбування місць можливого доступу до спирту, спиртовмісних рідин, добавок на основі біоетанолу на брагоректифікаційних апаратах, апаратурі та обладнанні підприємств-виробників спирту, спиртовмісної продукції та добавок на основі біоетанолу всіх форм власності»

опубліковано 23 серпня 2016 о 16:24

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку проведення пломбування місць можливого доступу до спирту, спиртовмісних рідин, добавок на основі біоетанолу на брагоректифікаційних апаратах, апаратурі та обладнанні підприємств-виробників спирту, спиртовмісної продукції та добавок на основі біоетанолу всіх форм власності»

 

На веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Регуляторна політика” розміщено проект наказу Міністерства фінансів України„ Про затвердження Порядку проведення пломбування місць можливого доступу до спирту, спиртовмісних рідин, добавок на основі біоетанолу на брагоректифікаційних апаратах, апаратурі та обладнанні підприємств-виробників спирту, спиртовмісної продукції та добавок на основі біоетанолу всіх форм власності” (далі – проект наказу) та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект наказу розроблено з метою виконання пункту 51 плану діяльності Державної фіскальної служби України з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2015 рік, затвердженого головою ДФС 08.12.2014, щодо приведення у відповідність до вимог Закону України від 4 липня 2013 року № 404-V-II «Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи».

Дія проекту наказу поширюватиметься на суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво спирту, спиртовмісної продукції та добавок на основі біоетанолу.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом двох тижнів на адресу розробника поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, та електронну – dep21monitor@sfs.gov.ua, а також на адресу Державної регуляторної служби України –01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

 

Додаткові матеріали