Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку допущення дорожніх транспортних засобів та контейнерів до перевезення вантажів під митними печатками і пломбами»

опубліковано 28 листопада 2017 о 14:54

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку допущення дорожніх транспортних засобів та контейнерів до перевезення вантажів під митними печатками і пломбами»

Державна фіскальна служба України з метою удосконалення порядку виконання митних формальностей під час допуску транспортних засобів та контейнерів до перевезення вантажів під митними печатками і пломбами розробила проект наказу Міністерства фінансів «Про затвердження Порядку допущення дорожніх транспортних засобів та контейнерів до перевезення вантажів під митними печатками і пломбами».

Проектом регуляторного акта передбачено адаптація законодавства України до законодавства ЄС.

Проект зазначеного регуляторного акта та відповідний аналіз його регуляторного впливу оприлюднені на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України  в мережі Інтернет (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8.

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail:  inform@minfin.gov.ua

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11, e-mail:  inform@dkrp.gov.ua.

Додаткові матеріали