Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення окремих положень»

опубліковано 05 грудня 2017 о 10:32

Повідомлення про оприлюднення до проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення окремих положень»

 Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення окремих положень».

 Законопроект розроблено Міністерством фінансів України у зв'язку із забезпечення єдиних підходів у застосуванні норм Податкового кодексу України, з метою вирішення ситуації коли рішення про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та скарга в адміністративному порядку на відповідне рішення розглядається та приймається на центральному рівні ДФС, тобто органом, який його прийняв.

 Проект законодавчого акта оприлюднено на офіційній сторінці Державної фіскальної служби   в мережі Інтернет (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

 Зауваження та пропозиції стосовно змісту законодавчого акта надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

 Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail: kontrol481@sfs.gov.ua.