Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про митні декларації» (оновлено)

опубліковано 27 вересня 2018 о 15:29

Повідомлення про оприлюднення до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про митні декларації»

Державна фіскальна служба України, як розробник проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про митні декларації» (далі – проект постанови) повідомляє про розміщення проекту постанови на офіційному веб-порталі ДФС  (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Проект акта розроблено відповідно до статей 257, 260 та 269 Митного кодексу України (далі – Кодекс) та з урахуванням статті 15 Протоколу 1 «Щодо визначення концепції «Походження товарів» і методів адміністративного співробітництва» до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС від 27.06.2014 з метою вдосконалення регулювання питань щодо застосування митних декларацій.

Реалізація проекту постанови не потребує додаткових витрат з Державного бюджету України.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення зауваження  та пропозиції стосовно змісту проекту постанови надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього повідомлення за наступною адресою:

Державна фіскальна служба України: 04053, м. Київ-53, Львівська площа, 8, e-mail: andrii.ocheret@sfs.gov.ua.

Також пропозиції та зауваження до проекту постанови можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд . 9/11, e-mai: inform@dkrp.gov.ua.