Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 440»

опубліковано 11 жовтня 2018 о 14:41

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України  «Про внесення змін до постанови
Кабінету Міністрів України  від 13 липня 2016 р. № 440»

  На офіційному web-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 440» (далі – проект постанови), розроблений з метою приведення постанови КМУ від 13.07.2016 № 440 у відповідність із чинними положеннями Податкового кодексу України (далі – Кодекс), а також уточнення окремих норм Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру (далі – Порядок).

У проекті постанови враховано зміни, які було внесено до Кодексу Законом України від 07 грудня 2017 року № 2245-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році».

Крім того, проект постанови передбачає внесення до Порядку змін, спрямованих на спрощення порядку та зменшення обсягів паперового листування між контролюючими органами та неприбутковими організаціями.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення на адресу розробника – Державної фіскальної служби України: поштова – МСП 04655, м. Київ-53, Львівська пл., буд.8, Департамент методологічної та нормотворчої роботи, електронна – ometsinska@sfs.gov.ua,

а також на поштову адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд.9/11.

Додаткові матеріали