Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств»

опубліковано 17 жовтня 2019 о 11:05

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств»

 На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua) у підрозділі «Проєкти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено проєкт наказу Міністерства фінансів України  «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств» (далі – проєкт наказу).

Проєкт наказу підготовлено на виконання пункту 20 Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України від 23 листопада 2018 року № 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів», схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 18.12.2018 (протокол № 52), та постанови Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 року № 891 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 р.  № 1233» (далі – постанова).

Основною метою підготовки проєкту наказу є приведення у відповідність із положеннями Податкового кодексу України та постанови форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8, Департамент методологічної та нормотворчої роботи, електронну – tatiana.chernysh@sfs.gov.ua, а також на поштову адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.