Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»

опубліковано 05 жовтня 2020 о 14:52

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»

 Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних» (далі – проєкт постанови) розроблено з метою приведення Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. № 1246 (із змінами і доповненнями), у відповідність до законів України від 05 жовтня 2017 року № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги», від 16 січня 2020 року № 466-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» та з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1200 «Про утворення Державної податкової служби України та Державної митної служби України».

Зокрема, проєктом постанови передбачено визначення граничних термінів для реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, а також пункти 10, 20, 22 викладено у новій редакції.

Розробником проєкту постанови є Державна податкова служба України.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови приймаються протягом місяця з дня його оприлюднення на адресу розробника: 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна податкова служба України, Департамент електронних сервісів, е-mail:  j.nikolenko@sfs.gov.ua.