Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів»

опубліковано 09 вересня 2022 о 15:52

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів»

 

На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  (www.tax.gov.ua) в підрозділі «Діяльність / Регуляторна політика / Проєкти регуляторних актів / 2022 рік» розміщено проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів».

Розробником проєкту регуляторного акту є Державна податкова служба України.

Проєкт наказу розроблено на виконання Указу Президента України від 29 квітня 2021 року № 180/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади» (щодо застосування Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад – КАТОТТГ), а також з метою приведення форми податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів у відповідність до норм Податкового кодексу України : п.п. 49.18.8  п. 49.18 ст. 49 (в частині можливості подання податкової декларації за податковий (звітний) період, на який припадає дата ліквідації чи реорганізації, до закінчення такого звітного періоду), п. 50.1 ст. 50 (в частині порядку визначення розміру штрафної санкції).

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна податкова служба України, Департамент податкового адміністрування, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну – vpopova@tax.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.