Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт наказу Міністерства фінансів України "Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати" (оновлено)

, опубліковано 06 грудня 2022 о 16:30

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати» (оновлено)

На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  (www.tax.gov.ua) в підрозділі «Діяльність / Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів / 2022 рік» розміщено проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати».

Розробником проєкту регуляторного акту є Державна податкова служба України.

Проєкт наказу розроблено з метою з метою підвищення ефективності адміністрування контролюючими органами рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна податкова служба України, Департамент оподаткування юридичних осіб, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну адресу – post@tax.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.