Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про періодичне відстеження результативності постанови Кабінету Міністрів України від 10 серпня 2011 року № 850 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»

опубліковано 21 вересня 2018 о 16:25

1. Вид та назва регуляторного акта

Постанова Кабінету Міністрів України від 10 серпня 2011 року № 850 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» (далі – постанова).  

2. Виконавець заходів із відстеження

Державна фіскальна служба України.

3. Цілі прийняття акта

Указом Президента України від 12 травня 2011 року № 584/2011 (далі – Указ) було створено Державну податкову службу України, тому метою прийняття постанови є забезпечення приведення нормативно-правових  актів у відповідність до Указу.    

4. Строк виконання заходів із відстеження

Вересень 2018 року.

5. Тип відстеження

Періодичне відстеження.

6. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

Прийняття постанови сприяло приведенню нормативно-правових актів  у відповідність до Указу та визначення органів державної влади, які застосовують до суб’єктів господарювання фінансові санкції за порушення вимог Закону України від 19 грудня 1995 року № 481 «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

За період дії Державної податкової служби України було забезпечено виконання вимог нормативно-правових актів у частині контролю за виробництвом та обігом спирту та алкогольних напоїв.

У зв'язку з тим, що на момент проведення відстеження на підставі Указу Президента  України від 18 березня 2013 року  № 141/2013  «Про Міністерство доходів і зборів», яке є правонаступником Державної податкової служби, та  постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року № 67 «Про ліквідацію Міністерства доходів і зборів» Міндоходів ліквідовано, кількісні та якісні показники не надаються.

Подальші відстеження нормативно-правового акта втратили актуальність. 

 

В.о. Голови Державної
фіскальної служби України                                                                    О. ВЛАСОВ