Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 11.07.2002 №961 "Про затвердження Порядку списання заборгованості бюджетних установ і бюджетів усіх рівнів на 1 січня 2001 р. перед суб'єктами господарювання незалежно від форми власності, яким заборгованість з платежів до бюджету списана у відповідних обсягах" (із змінами)

опубліковано 14 лютого 2012 о 10:22

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА


від 11 липня 2002 р. N 961

Київ


Про затвердження Порядку списання заборгованості бюджетних установ і бюджетів усіх рівнів на 1 січня 2001 р. перед суб'єктами господарювання незалежно від форми власності, яким заборгованість з платежів до бюджету списана у відповідних обсягах


Із змінами і доповненнями, внесеними
 постановою Кабінету Міністрів України
 від 13 грудня 2002 року N 1912

 

З метою впорядкування розрахунків між бюджетними установами, бюджетами усіх рівнів і суб'єктами господарювання та відповідно до статті 56 Закону України "Про Державний бюджет України на 2002 рік" Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Затвердити Порядок списання заборгованості бюджетних установ і бюджетів усіх рівнів на 1 січня 2001 р. перед суб'єктами господарювання незалежно від форми власності, яким заборгованість з платежів до бюджету списана у відповідних обсягах (далі - Порядок), що додається.

2. З метою проведення розрахунків, передбачених Порядком, органам державної податкової служби подати у місячний термін інформацію про суб'єкти господарювання, яким списана заборгованість з платежів до бюджету, відповідним органам Державного казначейства за формою згідно з додатком 1 та місцевим фінансовим органам за формою згідно з додатком 2.

3. Міністерству фінансів та Державному казначейству відповідно до своїх повноважень розробити та затвердити порядок відображення розрахунків, проведених згідно з Порядком, у бухгалтерському обліку та звітності бюджетних установ і суб'єктів господарювання.

 

Прем'єр-міністр України                               А. КІНАХ 

Додаткові матеріали