Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 11.01.2006 №10 "Про внесення змін до Порядку застосування фінансових санкцій, передбачених статтею 17 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів"

опубліковано 14 лютого 2012 о 15:12

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА


від 11 січня 2006 р. N 10

Київ


Про внесення змін до Порядку застосування фінансових санкцій, передбачених статтею 17 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів"

 

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до Порядку застосування фінансових санкцій, передбачених статтею 17 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 червня 2003 р. N 790 (Офіційний вісник України, 2003 р., N 23, ст. 1038), такі зміни:

пункт 2 викласти в такій редакції:

"2. Фінансові санкції застосовуються за порушення, передбачені статтею 17 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів";

у пункті 3 слова і цифри "зазначених у пункті 2 цього Порядку" виключити;

у пункті 9 слова "за його виконанням" замінити словами "за надходженням до державного бюджету суми сплаченого штрафу";

пункт 13 викласти в такій редакції:

"13. Рішення про застосування фінансових санкцій може бути оскаржено у місячний термін в установленому законодавством порядку".

2. Ця постанова набирає чинності з дня опублікування.

 

Прем'єр-міністр України                                                            Ю. ЄХАНУРОВ