Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект Правил етичної поведінки в Державній фіскальній службі України

опубліковано 06 березня 2019 о 17:38

Повідомлення

про початок консультацій з громадськістю щодо проекту Правил етичної поведінки в Державній фіскальній службі України 

 

З метою залучення громадян до процесу організації системи запобігання та виявлення корупції, забезпечення гласності та відкритості цього процесу, налагодження системного діалогу з громадськістю, підвищення якості підготовки рішень, Державною фіскальною службою України підготовлено проект Правил етичної поведінки в Державній фіскальній службі України.

У зв’язку з викладеним, просимо представників громадськості та експертів з питань запобігання та виявлення корупції, платників податків та представників бізнес спільноти, долучитись до процесу обговорення вказаного проекту.

З проектом Правил етичної поведінки в Державній фіскальній службі України, можна ознайомитись на офіційному веб-порталі ДФС.

Письмові пропозиції та зауваження просимо надсилати до 22 березня 2019 року на електронну адресу: o.zhychynski@sfs.gov.ua або на поштову адресу: 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент з питань запобігання та виявлення корупції.

Консультації з питання, що винесено на обговорення, можна отримати за телефоном 247-35-97, відповідальна особа – головний державний інспектор Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції Жищинський Олександр Григорович.

У разі видання наказу про затвердження зазначених Правил етичної поведінки в Державній фіскальній службі України, його дія не поширюватиметься на соціальні групи населення та заінтересовані  сторони.

Можливі наслідки проведення в життя рішень для різних соціальних груп населення та заінтересованих осіб – відсутні.

Результати обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-порталі ДФС у тижневий строк після прийняття рішення за їх результатами.