Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт Хартії податкового аудиту

опубліковано 13 липня 2021 о 13:31

Повідомлення про початок консультацій з громадськістю щодо проєкту Хартії податкового аудиту 

Відповідно до підпункту 2.2 пункту 2 та підпункту 4.1 пункту 4 Програми управління змінами Державної податкової служби України, затвердженої наказом Державної податкової служби України від 14.05.2021 № 508, Державною податковою службою України підготовлено проєкт Хартії податкового аудиту.

З метою забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності, вивчення та врахування громадської думки, просимо представників громадськості та експертів з питань запобігання корупції, у тому числі в податкових органах, представників закладів освіти та наукових установ, платників податків та представників бізнес-спільноти, долучитись до процесу обговорення вказаного проєкту Хартії податкового аудиту.

З проєктом Хартії податкового аудиту можна ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/data/normativ/000/003/75867/DPS_Hart_ya_podatkovogo_auditu_2.doc.

Письмові пропозиції та зауваження просимо надсилати до 26 липня 2021 року на електронну адресу: post@tax.gov.ua або на поштову адресу: 04053, м. Київ, Львівська площа, 8, Державна податкова служба України, відділ методології перевірок управління методології та якості перевірок Департаменту податкового аудиту.

Консультації з питання, що винесено на обговорення, можна отримати – м. Київ, Львівська площа, 8, Державна податкова служба України, відділ методології перевірок управління методології та якості перевірок Департаменту податкового аудиту, тел. (044) 247-36-66, відповідальна особа – начальник відділу методології перевірок – Олена Коростильова.