Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств»

опубліковано 12 серпня 2022 о 09:39

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств»

 

На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua) у розділі «Для громадськості» підрозділі «Взаємодія з громадськістю» > «Консультації з громадськістю» > «Проекти не регуляторних актів» розміщено проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств» (далі – проєкт наказу).

Проєкт наказу підготовлено з урахуванням змін, внесених до Податкового кодексу України (далі – Кодекс) Законом України від 14 грудня 2021 року № 1946–IX«Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні».

Основною метою підготовки проєкту наказу є затвердження змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20.10.2015 № 897 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 18.04.2017 № 467) (із змінами та доповненнями) з метою приведення її до положень Кодексу щодо спеціального режиму оподаткування резидентами Дія Сіті за особливими умовами.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8.