Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до деяких наказів Міністерства фінансів України» (доопрацьваний)

, опубліковано 09 жовтня 2023 о 09:30

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до деяких наказів Міністерства фінансів України» 

На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua) у розділі «Для громадськості» / «Взаємодія з громадськістю» / «Консультації з громадськістю» / «Проєкти не регуляторних актів» розміщено проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до деяких наказів Міністерства фінансів України» (далі – Проєкт).

Проєкт розроблено з метою приведення положень названих нормативно-правових актів у відповідність до законодавства, зокрема Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Зауваження та пропозиції до Проєкту наказу приймаються упродовж одного місяця з дати його розміщення на офіційному вебпорталі ДПС на адреси: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8, електронну – post@tax.gov.ua.

Додаткові матеріали