Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про результати проведення публічного громадського обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»

опубліковано 17 жовтня 2016 о 10:55

В обговоренні проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних» (далі - Проект) взяли участь один громадянин і дев’ять організацій.

У цілому Проект не підтримано.

До проекту надано 9 пропозицій, які не враховані, оскільки переважна більшість пропозицій не є предметом регулювання розробленого Проекту.

Під час обговорення запропоновано залишити тривалість операційного дня для реєстрації податкових накладних та/або розрахунків коригування до податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) без змін.

Проект розроблено з метою забезпечення безперебійної роботи ЄРПН та системи електронного адміністрування податку на додану вартість, проведення технічних та регламентних робіт. Зазначеним Проектом передбачено встановлення тривалості операційного дня для реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної платниками податку в ЄРПН щодня з 8 год. 00 хв. до 19 год. 00 хвилин.

Відповідно до статистичних даних більше 90 відсотків від загальної кількості податкових накладних та/або розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної реєструються в ЄРПН у проміжок часу з 8 год. 00 хв. до 19 год. 00 хвилин.

З огляду на викладене, пропозиції не підтримані.