Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як буде проводитися повернення і сплата ПДВ, сплата митних платежів, податків та соціальних внесків, якщо НБУ заблокував всі платежі організаціям з Донецьким МФО (в т.ч. на всі організації, рахунки яких веде держказначейство Донецької області)? Чи буд

опубліковано 27 травня 2014 о 15:04

Платник податків зобов’язаний виконувати обов’язки, передбачені Податковим кодексом України, у тому числі сплачувати податки та збори за місцем перебування на податковому обліку в органі доходів і зборів на бюджетні рахунки, відкриті в органах Державної казначейської служби України в розрізі територіально-адміністративних одиниць України.

У разі зміни місцезнаходження/місця проживання платників, сплата податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску повинна здійснюватися за новим місцем перебування на обліку на рахунки, відкриті у відповідних органах Державної казначейської служби України в областях та місті Києві.

Інформація про реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) відповідно до адміністративно-територіального устрою України оприлюднена на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України в рубриці „Бюджетні рахунки” (http://minrd.gov.ua/byudjetni-rahunki).