Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники громадськості!

опубліковано 15 листопада 2021 о 14:56

З метою виконання вимог, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), ДПС анонсує створення ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Державній податковій службі України.

У разі виявлення бажання долучитися до роботи зазначеної ініціативної групи просимо направити до 15 год. 00 хв. 19.11.2021 відповідний лист
(на бланку інституту громадянського суспільства) з інформацією про кандидатуру представника інституту громадянського суспільства до складу ініціативної групи на електронну адресу: ikc@tax.gov.ua.


У листі обов’язково зазначити:

повне найменування інституту громадянського суспільства (відповідно до реєстраційних документів);

прізвище, ім’я, по батькові особи, уповноваженої представляти інститут громадянського суспільства, та її посаду;

інформацію щодо фахового досвіду роботи запропонованої  кандидатури, зокрема в ІГС, досвід роботи в ініціативних групах зі створення громадських рад, в діяльності громадських рад;

згоду інституту громадянського суспільства на оприлюднення поданої інформації та контактні дані як інституту громадянського суспільства (адреса, телефони, адреса електронної пошти), так і контактні дані запропонованої кандидатури.

 

Телефони для довідок: 284-18-41, 247-81-10.