Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДФС відбулось засідання Ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України»

, опубліковано 24 травня 2019 о 16:28

В.о. Голови ДФС Олександр Власов привітав учасників засідання Ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України», на якому підбивались підсумки діяльності організації за минулий рік.

Очільник ДФС підкреслив, що для служби у державі визначені надзвичайно важливі завдання, адже вона забезпечує майже 90 відсотків надходжень до державного бюджету. У той же час сьогодні вона проходить непростий етап реформування та перетворення на два відомства.

«Перед нами стоять перспективні завдання – створення ефективних податкової та митної служб європейського зразка разом зі стабільним наповненням державного бюджету. Успішність реалізації цих завдань ґрунтуються на енергії і професіоналізмі молоді та на міцному фундаменті напрацювань попередніх поколінь професійних, порядних, патріотичних фахівців», - зазначив Олександр Власов.

Він наголосив, що Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби України, яка на сьогодні об’єднує майже 10 тис. осіб,  не припиняєте активної діяльності.  Фахові спеціалісти з фінансів та податків передають свої знання і навички для збереження гарних традицій та виховання майбутнього покоління податківців.

Серед основних засад діяльності асоціації також сприяння забезпечення соціального та правового захисту ветеранів війни і праці, пенсіонерів органів державної податкової служби. Асоціація надає допомогу у соціальних питаннях, медичному, побутовому обслуговуванні, здійснює заходи із надання невідкладної допомоги ветеранам, які її потребують, а також залучає ветеранів до трудової та громадської діяльності.

В.о. Голови ДФС висловив вдячність учасникам засідання за працю та досвід та побажав довгих років життя, продовження активної діяльності та впевненості у майбутньому.