Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання Голови ДПС Олексія Любченка Єрмолаєвій Ельвірі Павлівні з ювілеєм

опубліковано 18 червня 2020 о 10:58

Шановна Ельвіра Павлівна!

Хочу привітати Вас з ювілеєм і щиро висловити своє захоплення Вашою неймовірною енергією, яка доводить, що після виходу на пенсію життя не просто існує, а наповнюється новим змістом і сенсом. Ви завжди є прикладом невтомного ветерана-оптиміста, який заряджає молоде покоління і нас, нинішніх працівників.  Ваша роль у становленні та розвитку нашої служби надзвичайно велика і її важко переоцінити. Прийміть найщиріші привітання та слова вдячності за Вашу багаторічну сумлінну працю та служіння рідній країні.

Наші сьогоднішні успіхи ґрунтуються на міцному фундаменті напрацювань попередніх поколінь професійних, порядних, патріотичних фахівців, як Ви, Ельвіра Павлівна.

Тож мені не хочеться якось відділяти вас, ветеранів служби, і нас. Для  мене  ви є колегами. Колегами з величезними знаннями і досвідом, якими ви залюбки ділитесь та даєте поради. Це дуже важливо в нинішній час. Бо скільки б не існувала податкова служба – її цінністю завжди залишатимуться такі досвідчені і професійні кадри як Ви.

І не просто кадри, а люди з великим багажем знань не тільки теорії, а й практики. Тож коли перед податковою службою стоять нові завдання чи виклики, досвід таких людей як Ви, які віддали багато років свого життя створенню та розвитку податкової системи, стає у нагоді сучасним молодим працівникам відомства, які мають використати напрацювання старшого покоління фахівців для втілення реформаторських ідей та новацій. Це той зв’язок поколінь, що дає надійний фундамент наступним успіхам та досягненням.

Ваш приклад великого життєвого та практичного досвіду у поєднанні з наполегливістю та цілеспрямованістю завжди є прикладом досягнення бажаних результатів. Ви створюєте та оберігаєте музей, у якому не просто збираєте матеріали, а зацікавлюєте молодь – вона є активним відвідувачем музею. Це також викликає щире захоплення Вашою роботою. І саме тут, серед історії податкової служби, Ви створили активний затишок, в якому відчувається любов та самовідданість до справи. Ви організовуєте екскурсії не тільки музеєм, а ще й всією Україною для ветеранів.
Ви невгамовний ветеран-оптиміст, що заряджає і надихає працювати ще з більшою потужністю.

Ще раз вітаю Вас та дякую за те, що Ви зробили і робите для служби!

З повагою

Голова ДПС Олексій Любченко