Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання Галині СОКОЛОВСЬКІЙ

опубліковано 17 листопада 2020 о 15:44

Шановна Галино Тимофіївно!

В день Вашого Ювілею –  від дня народження прийміть наші щирі, сердечні вітання та найкращі побажання.

Ваша довголітня та успішна праця у  фінансових і податкових органах  слугували створенню Вашого високого авторитету і поваги у фінансистів і податківців Черкаської області.

Ваші колеги,  друзі  та пересічні громадяни позитивно оцінюють Вашу енергію, великі організаторські здібності, чуйність у відносинах з підлеглими, що  сприяло розвитку процесів з підготовки кваліфікованих спеціалістів.

Ви залишаєтесь в історії служби як приклад професійності і принциповості.

Працюючи в податковій службі, Ви доклали багато зусиль щодо розбудови та створення і формування іміджу податкової служби України, виховання висококваліфікованих кадрів. Ви активно допомагаєте і підтримуєте Громадську організацію  «Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби  України».

За творчий, самовідданий і результативний підхід до справи Вас нагороджено  відомчими нагородами.

Перебуваючи на  заслуженому відпочинку,  Ви й  досі на бойовому посту – Голова ради місцевого осередку Черкаської області. За Вашої безпосередньої участі розповсюджується досвід ветеранів Асоціації з формування позитивного іміджу податкової служби, виховання підростаючого покоління. За це  Вам велика подяка від нас, Ваших друзів і колег!

Ви щира, чуйна, дбайлива дружина для чоловіка, добра мати, любляча  бабуся, вірна подруга.

Висловлюючи щиру подяку та шану за багаторічну плідну працю, в зв’язку з ювілеєм  і користуючись можливістю, бажаємо Вам, дорога Галино Тимофіївно,  довголіття, міцного здоров’я, гарного настрою, невичерпної енергії, родинної злагоди та благополуччя, достатку, щастя і добра на довгій життєвій ниві.

Хай добрими справами вінчається кожна прожита днина, а повага та людська щирість додають Вам гарного настрою та оптимізму.

З глибокою повагою,

За дорученням Ради ГО

«Всеукраїнська  асоціація

ветеранів ДПС України»

 Е.П. Єрмолаєва