Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС привітали ветеранів податкової служби з нагоди 15-річчя створення Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПС

опубліковано 18 листопада 2021 о 10:10

«Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» відзначає 15-ту річницю створення. Зі святом ветеранів податкової служби привітали в. о. Голови ДПС Євген Олейніков, Перший заступник Голови ДПС Наталія Рубан, заступник Голови ДПС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Наталія Калєніченко, голова Центральної ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС Олександр Кислиця, керівництво територіальних органів ДПС.

«Ми завжди памʼятаємо, що наша сьогоднішня робота побудована на тому фундаменті, який свого часу заклали наші ветерани. Саме вони своєю працею почали створення такої інституції як податкова служба, яка на сьогодні є потужним та ефективним органом у системі державної служби. В податковій службі завжди працювали фахівці високого рівня. Головне, чого ми маємо і можемо вчитися у наших колег-ветеранів, – це завжди демонструвати, що ми – податкова служба, яка завжди у будь-яких умовах виконує завдання, які ставить перед нами держава», – наголосив Євген Олейніков.

В. о. Голови ДПС подякував ветеранам – податківцям за підтримку, досвід та внесок у розвиток податкової служби.

У свою чергу голова Ради ВГО «Асоціація ветеранів ДПС України» Ельвіра Єрмолаєва відзначила сприяння представників ДПС у розвитку асоціації. Вона також розповіла, що ветеранські осередки діють у кожному регіоні України, які опікуються проблемами пенсіонерів та їх культурним дозвіллям. Представники асоціації також займаються просвітницькою роботою, формуючи високу податкову культуру в суспільстві.

За сприяння ветеранів в ДПС функціонує Музей податкової служби, в якому зібрано всю історію формування української податкової системи.