Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 16 лютого 2022 о 19:13

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова № 996) при Державній податковій службі України утворюється Громадська рада.

24 лютого 2022 року об 11 год. 00 хв.у приміщенні ДПС за адресою: м. Київ, Львівська площа, 8 відбудуться установчі збори з формування складу Громадської ради при Державній податковій службі України. 

Відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою № 996, формування громадської ради на установчих зборах здійснюється шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів до складу громадської ради, які допущені ініціативною групою до участі в установчих зборах та особисто присутні на них.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Державної податкової служби України від 23.11.2021 № 973, сформувала список кандидатів до складу Громадської ради при ДПС, які можуть брати участь в установчих зборах, та список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах, із зазначенням підстави для відмови, з якими ви можете ознайомитись на вебпорталі ДПС у розділі «Для громадськості / Громадська рада / Ініціативна група / Повідомлення». Відповідно до вимог Постанови № 996 також розміщено наявну інформацію про ІГС та їх кандидатів (для ознайомлення).

Реєстрація учасників розпочинається о 10 год. 00 хв. та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

Завершення реєстрації учасників установчих зборів – 11 год. 00 хв.
(після завершення реєстрації учасників установчих зборів, розпочинається підготовка бюлетенів до голосування, тому особи, які запізняться з будь яких причин, не будуть зареєстровані як учасники установчих зборів).

ВАЖЛИВО!

Кандидати до складу Громадської ради при ДПС України зобов’язані надати негативний ПЛР-тест  або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не більш як за 72 години, або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (постанова Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»).

Просимо дотримуватись маскового режиму!

Прохання: будьте відповідальними, поважайте інших учасників установчих зборів; зважайте на обставини, розрахуйте час і вчасно прибудьте на установчі збори.

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефонами: (044) 247-81-10,  (044) 284-18-41.

 

Ініціативна група з формування складу

Громадської ради при Державній податковій службі України