Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 23 лютого 2022 о 14:14

Державна податкова службу України нагадує, що 24 лютого 2022 року об 11 год. 00 хв. відбудуться установчі збори з формування складу Громадської ради при Державній податковій службі України.

Звертаємо увагу, що захід проводитиметься в  у приміщенні Конгрес-холу за адресою: м. Київ, Львівська площа, 8 (вхід з боку Вознесенського узвозу).

Нагадуємо, що формування громадської ради на установчих зборах здійснюється шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів до складу громадської ради, які допущені ініціативною групою до участі в установчих зборах та особисто присутні на них.

Список кандидатів до складу Громадської ради при ДПС, які можуть брати участь в установчих зборах розміщено на вебпорталі ДПС за посиланням:

https://tax.gov.ua/data/files/266675.docx

Реєстрація учасників розпочинається о 10 год. 00 хв. та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

Завершення реєстрації учасників установчих зборів – 11 год. 00 хв. (після завершення реєстрації учасників установчих зборів, розпочинається підготовка бюлетенів до голосування, тому особи, які запізняться з будь-яких причин, не будуть зареєстровані як учасники установчих зборів).

 

ВАЖЛИВО!

Кандидати до складу Громадської ради при ДПС України зобов’язані надати негативний ПЛР-тест  або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не більш як за 72 години, або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (постанова Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»).

Просимо дотримуватись маскового режиму!

Прохання: будьте відповідальними, поважайте інших учасників установчих зборів; зважайте на обставини, розрахуйте час і вчасно прибудьте на установчі збори. 

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефонами:
(044) 247-81-10,  (044) 284-18-41.