Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні члени Громадської ради при ДПС!

опубліковано 11 жовтня 2021 о 16:08

З метою створення сприятливих умов для розвитку в суспільстві громадської ініціативи та самоорганізації, формування та діяльності інституті громадянського суспільства, налагодження партнерської взаємодії між ними та органами державної влади, органами місцевого самоврядування, Указом Президента України від 27 вересня 2021 року № 487 затверджено Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021 – 2026 роки (далі – Стратегія).

Для виконання завдань Стратегії на національному рівні Кабінет Міністрів України затверджує трирічні плани заходів з реалізації Стратегії, які розробляються Секретаріатом Кабінету Міністрів України спільно з органами виконавчої влади і за участю представників громадськості.

Враховуючи зазначене, Державна податкова служба України запрошує представників громадськості долучитися до формування пропозицій до Плану заходів щодо реалізації Стратегії шляхом надання до 20 жовтня 2021 року  відповідних пропозицій на електронну адресу: nromanyuta@tax.gov.ua.

Пропозиції до Плану заходів щодо реалізації Стратегії необхідно формувати за напрямами діяльності Державної податкової служби України.

Під час формулювання пропозицій необхідно обов’язково вказати:

прізвище, ім’я та по батьковіпредставника інституту громадянського суспільства, що надає пропозиції, а також контактні дані (телефон, електронна пошта);

зазначити стисло і зрозуміло захід до реалізації, строки його виконання, його головного виконавця та співвиконавців, кінцевий результат його досягнення, а також для реалізації якого пункту Стратегії він спрямований.

Після отримання таких пропозицій планується проведення онлайн-зустрічей для їх обговорення та остаточного узгодження. Інформація про їх проведення буде надана додатково в робочому режимі на вказані представниками інститутів громадянського суспільства контакти.

У разі виникнення питань звертайтеся за телефонами відділу взаємодії з громадськістю ДПС: (044) 284-18-41, (044) 247-81-10.