Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні платники податків!

, опубліковано 30 грудня 2014 о 16:16

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.10.2013 №809-р "Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції створення та функціонування автоматизованої системи "Єдине вікно подання електронної звітності" із змінами, внесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 705-р, повідомляємо, що починаючи з 01.01.2015 року приймання та обробка фінансової звітності буде здійснюватись за допомогою автоматизованої системи «Єдине вікно подання електронної звітності».

При формуванні звітності, яка подається до Державної фіскальної  служби України  і Державної служби статистики України, слід використовувати формати з першою літерою «S». За результатами обробки такої звітності в органах Державної служби статистики України суб’єктам господарювання буде надіслано квитанція №2.

Якщо органами Державної служби статистики України додатково формується повідомлення щодо результатів камеральної перевірки звітності, воно надсилається до суб’єкта господарювання засобами автоматизованої системи «Єдине вікно подання електронної звітності».

Звітність, яка подається тільки до Державної фіскальної  служби України (згідно переліку форм наведеному у додатку),  формується за форматами з першою літерою «J». Відповідно, за результатами обробки такої звітності в органах Державної фіскальної  служби України суб’єктам господарювання надсилається квитанції №2.