Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДФС відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України

, опубліковано 23 серпня 2019 о 15:29

Сьогодні в Державній фіскальній службі України відбулась урочиста нарада з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

За словами в.о. Голови ДФС Дениса Гутенка, роки незалежності України стали для всіх українців випробуванням на зрілість та патріотизм,  проте вони  продемонстрували усьому світові, що наша країна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.

«З самого початку російської агресії на Донбасі наші колеги, співробітники спецпідрозділу податкової міліції ДФС, знаходяться на лінії розмежування та з честю виконують завдання із забезпечення фінансової безпеки держави, протидії незаконному фінансуванню тероризму та незаконним збройним формуванням», - зазначив Денис Гутенко.

Отже з нагоди свята восьми працівникам податкової міліції, які наразі несуть службу в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил, за сумлінне та бездоганне виконання обов’язків було присвоєно позачергові спеціальні звання.

За сумлінну працю, високі досягнення у професійній діяльності, вагомий внесок у розвиток ДФС та з нагоди відзначення Дня Незалежності України найкращі працівники ДФС отримали подяки.

Голова Державної податкової служби Сергій Верланов зазначив, що саме напередодні святкування Дня Незалежності України Урядом було схвалено розпорядження про передачу податковій службі функцій з реалізації державної податкової політики, адміністрування податків і ЄСВ, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства.

За його словами, для податківців сьогодні серед пріоритетів – налагодження ефективної роботи податкової служби, зміна ставлення до неї суспільства, забезпечення стабільних надходжень до державного бюджету. Важливо, щоб всі процеси реформ проходили максимально прозоро та бізнес не відчував жодних незручностей під час реорганізації.

Також Голова Державної митної служби Максим Нефьодов висловив переконання, що митники зможуть побудувати нову митну службу, яка буде користуватися довірою суспільства, матиме гідні умови роботи для своїх працівників та здатну виконувати всі завдання із гарантування безпеки митного кордону держави та забезпечення митних платежів до бюджету.