Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Факти про порушення при виплаті зарплат працівникам ДПС у м. Києві ретельно перевірять

, опубліковано 08 жовтня 2019 о 14:53

Нещодавно у засобах масової інформації з’явилася інформація щодо «невиплати у повному обсязі заробітних плат працівникам Головного управління ДПС у м. Києві». Враховуючи оприлюднену інформацію, в ДПС розпочато службову перевірку щодо можливих протиправних дій посадових осіб податкової служби столиці.

Для проведення перевірки створено робочу групу. До її складу увійшли представники центрального апарату податкової служби. Перевірка має встановити дотримання умов оплати праці, у тому числі нарахування та виплати відповідних надбавок та премій.

Якщо наведена в ЗМІ інформація підтвердиться, посадовці ГУ ДПС у м. Києві, винні у протиправних діях, будуть притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Забезпечення вчасної виплати заробітної плати працівникам у повному обсязі є вимогою законодавства, безумовне дотримання якого є принципом роботи ДПС. Тому податкова служба буде оперативно реагувати та перевіряти інформацію про можливі протиправні дії посадовців ДПС в частині виплати зарплати та їх зловживання своїми службовими обов’язками.