Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання Голови ДПС Сергія Верланова з Днем захисника України

опубліковано 15 жовтня 2019 о 09:08

Шановні військові!

Щиро вітаю вас з Днем захисника України! Сьогодні ми вшановуємо тих, хто мужньо та з честю боронив і боронить нашу країну від ворогів, хто вміє однаково надійно тримати в руках і зброю, і щастя своїх рідних. Служіння Україні – це більше, ніж професія. Це – величезна любов до Батьківщини, відданість і мужність. Це свято кожного, хто віддав свої знання, силу і життя справі захисту нашої держави.

Недарма День захисника співпадає з Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір – заступниця і покровителька наших козаків. На долю їх нащадків – сучасних військових, випали нелегкі часи. Батьківщина знову потребує вашої звитяги і відданості. Але як і наші славні предки, ви з гідністю відстоюєте незалежність нашої України.
Прийміть мої найщиріші вітання! Завдяки вам ми маємо можливість працювати, розбудовувати нашу державу та право бути українцем!

Нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість до України. Бажаю вам сили і твердості духу, енергії, оптимізму та благополуччя, міцного здоров’я та надійного тилу!

Дякую за вашу роботу та захист!

 

Голова ДПС
Сергій Верланов