Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці ДПС опанують управління публічними фінансами

, опубліковано 16 жовтня 2019 о 10:14

На базі Київської школи економіки (KSE) за підтримки Урядів Швеції та Німеччини розпочалася десятимісячна навчальна програма "Управління публічними фінансами”.

Відкриття програми відбулося за участі Високоповажного Посла Швеції в Україні Тобіаса Тиберга, а також Державного секретаря Міністерства фінансів України Костянтина Ващенка.

У результаті конкурсного відбору з майже 300 заявок учасниками навчальної програми стали понад 60 осіб, серед яких представники Департаменту стратегічного розвитку та міжнародного співробітництва і Департаменту моніторингу доходів та обліково-звітних систем Державної податкової служби України, Державної фіскальної служби України, Міністерства фінансів України, ГУ ДПС в м. Києві, обласних державних адміністрацій та інших міністерств і державних органів, а також викладачі вищих навчальних закладів.

Метою програми є підготовка професійних та вмотивованих фахівців з публічних фінансів, які вивчатимуть основи публічної політики, кількісні та якісні методи аналізу політики, гендерно орієнтоване бюджетування, особливості бюджетної політики, бюджетного процесу і міжнародного оподаткування, співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями, проєктний менеджмент тощо.

Навчальна програма допоможе створити потужну спільноту фахівців-однодумців, зі спільними цінностями та переконаннями, яка свідомо, цілеспрямовано та динамічно розвиватиме нашу країну. Адже задля здійснення трансформацій в Україні надзвичайно важливо приділяти увагу фаховому розвитку порядних та професійних державних службовців, які втілюють зміни, що так потрібні у суспільстві.