Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Факти порушень у сфері обігу підакцизних товарів

, опубліковано 17 липня 2020 о 17:37

Для здійснення контролю за діяльністю суб’єктів господарювання у сфері обігу підакцизних товарів Департаментом контролю за підакцизними товарами ДПС спільно з працівниками ДФС проводяться спільні контрольно-перевірочних заходи.

Так, за результатами заходів на території Київської області в складському приміщенні виявлено на зберіганні 30 600 пляшок алкогольних напоїв на суму 1 964,5 тис. гривень, які марковані марками акцизного податку з ознаками підробки. Товар вилучено.

На території Вінницької області виявлено та вилучено фальсифікованих алкогольних напоїв об’ємом 1 300 л орієнтовною вартістю 130 тис. гривень, спирту в кількості 100 дал орієнтовною вартістю 250 тис. гривень та тютюнових виробів іноземного виробництва без марок акцизного податку – 4 219 пачок орієнтовною вартістю 148 тис. гривень.

На території Сумської області в складському приміщенні виявлено на зберіганні та вилучено 4 057 пляшок алкогольних напоїв на суму 265,8 тис. гривень, які марковані марками акцизного податку з ознаками підробки.

На території  Закарпатської області виявлено та вилучено 60,5 тис. пляшок незаконно виготовленої алкогольної продукції, орієнтовна вартість якої становить 6,5 млн гривень.