Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

НАЗК погоджено антикорупційну програму Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки

, опубліковано 25 листопада 2020 о 09:44

Національним агентством з питань запобігання корупції погоджено Антикорупційну програму Державної податкової служби наказом від 20.11.2020 № 530/20 «Про погодження антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки».

Антикорупційна програма органу влади є третім за рівнем засадничим документом антикорупційного спрямування після Антикорупційної стратегії та державної програми з її виконання.

Вона визначає засади загальної відомчої політики щодо запобігання і протидії корупції та спрямована на мінімізацію корупційних ризиків у діяльності Державної податкової служби України.

Якісна підготовка та відповідальне виконання антикорупційної програми є запорукою створення ефективної системи запобігання і виявлення корупції в усіх сферах діяльності Державної податкової служби України та підвищення рівня довіри суспільства до неї.

З текстом Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020-2022 роки можна ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС у розділі «Діяльність/Запобігання проявам корупції» та на офіційному вебсайті НАЗК за посиланням: https://nazk.gov.ua/uk/departament-organizatsiyi-roboty-iz-zapobigannya-ta-vyyavlennya-koruptsiyi/pravove-zabezpechennya/antykoruptsijni-programy-yaki-nadijshly-na-pogodzhennya/.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»