Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олексій Любченко: Захист інтересів чесного бізнесу в пріоритеті

, опубліковано 24 грудня 2020 о 12:17

Основні аспекти взаємодії та подальші плани її розвитку обговорили під час зустрічі Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко та представники Федерації роботодавців України.

«Ми маємо спільні цілі – захистити інтереси чесного бізнесу та забезпечити рівне конкурентне середовище. Тож у податковій службі значно посилено аналітичну складову для припинення схем зловживання з ПДВ, що дозволило не тільки забезпечити додаткові кошти до бюджету, а й розширити ринок для роботи легального бізнесу», - зазначив Олексій Любченко.

Разом з тим, важливим є й вчасне виконання платниками податків своїх зобов’язань перед державою. Так, ДПС модернізує систему податкового комплаєнсу, яка надасть можливість мінімізувати ризики несплати податків, допомогти платникам уникнути найбільш поширених помилок у майбутньому, максимально спростити подання звітності та сплату податків, спільно вирішувати проблеми та усувати перешкоди.

У свою чергу Голова Федерації роботодавців України Дмитро Олійник відзначив дієву співпрацю з податковою службою та нагородив Голову ДПС Олексія Любченка відзнакою ФРУ «Детінізація у дії». Цю відзнаку одностайно присудила Голові ДПС Президія Ради ФРУ як державному чиновнику, який впродовж 2020 року здійснив вагомий вклад в детінізацію економіки, налагодження партнерських відносин з бізнесом та забезпечення надходжень до державного бюджету без застосування адміністративних заходів впливу.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»