Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центральна рада Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС підбила підсумки року

, опубліковано 29 грудня 2020 о 16:50

Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко взяв участь у засіданні Центральної ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС. Під час заходу, який відбувся у форматі відеконференцзв’язку із залученням представників профспілкової організації у регіонах, було підбито підсумки діяльності організації у поточному році та визначено плани на наступний рік.

Олексій Любченко подякував працівникам Всеукраїнської профспілки органів ДПС за підтримку та захист прав співробітників податкової служби.

«Приємно, що ДПС має дієву профспілку. Налагоджена взаємодія дозволяє отримати необхідну підтримку у всіх важливих питаннях. Особливо це стало помітно у цьому році, коли весь світ переживає пандемію коронавірусу. Всеукраїнська профспілка активно долучилася до всіх заходів, які проводила податкова служба задля безпеки наших працівників», - зазначив Голова ДПС.

За словами очільника ДПС, ефективна робота профспілки сприяє згуртованості колективу, його розвитку та підтримці. Вона надає можливість для працівників отримати допомогу під час складних ситуацій у житті та загалом відчути впевненість у захищеності їх професійних інтересів.

Голова ДПС також поінформував присутніх на засіданні про основні результати роботи Державної податкової служби та окреслив пріоритетні завдання та напрями розвитку на наступний рік.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»