Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці встановили факт формування штучного кредиту на 3,33 млн гривень

, опубліковано 21 січня 2021 о 10:28

Податківцями за результатами опрацювання відомостей, наданих управлінням ОРД ГУ ДФС в Закарпатської області, проведено аналітичне дослідження фінансово-господарської діяльності одного з ТОВ щодо наявності ознак правопорушень, пов’язаних з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, та/або інших правопорушень під час здійснення фінансово-господарських операцій у 2020 році.

Працівниками відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Закарпатській області встановлено, що службові особи ТОВ відобразили у звітних документах нереальні операції з придбання товарно-матеріальних цінностей від єдиного контрагента-постачальника на загальну суму близько 20 млн гривень. Внаслідок таких дій  безпідставно було сформовано податковий кредит на 3,33 млн гривень.

Слідчим управлінням ГУ ДФС в Закарпатській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ст.212 Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»