Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці виявили схему розповсюдження ризикового податкового кредиту на суму понад 28 млн гривень

, опубліковано 10 березня 2021 о 14:05

Податківцями встановлено розповсюдження одним з підприємств Луганщини ризикового податкового кредиту на суму понад 28 млн гривень.

Проведеним аналітичним дослідженням встановлено, що суб’єкт господарювання, сформувавши в системі електронного адміністрування ПДВ ліміт за рахунок реєстрації податкових накладних на отримання продуктів харчування (фрукти свіжі, цукор, шоколад, ковбасні вироби), одяг, взуття, побутові засоби та інше, здійснив подальшу реєстрацію податкових накладних на надання послуг та виконання робіт з щоденного прибирання приміщень. При цьому у підприємства були відсутні як робітники, так і приміщення для збереження швидкопсувних товарів  та наявність послуг з перевезення придбаної (реалізованої) продукції.

Складене фахівцями відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Луганській області аналітичне дослідження з ознаками кримінальних правопорушень за статтями 366, 209 КК України передано для прийняття рішення відповідно до ст. 214 КПК України до правоохоронних органів.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»