Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Через єдиний рахунок сплачено перші 100 млн гривень

, опубліковано 16 березня 2021 о 14:45

Використання для сплати податків єдиного рахунка, який запрацював з початку цього року, набуває все більшої популярності. Так, через єдиний рахунок вже сплачено 100 млн гривень.

Цей комфортний спосіб сплати податків скорочує платникам фінансові витрати та час на формування розрахункових документів.

Для сплати платежів до бюджетів та фондів достатньо здійснити лише один крок – заповнити платіжний документ на загальну суму зобов’язань (боргу/заборгованості) з податків та єдиного внеску.

Дата зарахування коштів на єдиний рахунок є датою сплати платежів до бюджетів та фондів. Перерахування коштів з єдиного рахунка на бюджетні/небюджетні рахунки виконують територіальні органи ДПС

Отримати інформацію про перераховані ДПС кошти на бюджетні/небюджетні рахунки платники можуть у вкладці «Стан розрахунків платників з бюджетом» приватної частини ІТС «Електронний кабінет»

Ініціатива щодо запровадження єдиного рахунку реалізовується в рамках «Програми підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM)».


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»