Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державна податкова служба долучилася до Ярмарку вакансій

, опубліковано 01 червня 2021 о 12:12

Державна податкова служба України долучилася до Ярмарку вакансій, який проведений Університетом державної фіскальної служби України для студентів та випускників університету.

Захід зібрав роботодавців вітчизняного ринку праці, а саме: Міністерство фінансів України, Державну податкову службу України, Державну аудиторську службу України, Ірпінський міський центр зайнятості, Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Київ) та інших.

Під час Ярмарку вакансій учасники мали змогу дізнатися про особливості та переваги роботи в ДПС, про інструменти щодо залучення студентів та молодих спеціалістів до державної служби.

Так, зокрема, представники служби розповіли про Програму адаптації новопризначених працівників Державної податкової служби України, про Зручнобук, який розроблено для надання відповідей на більшість питань нового працівника та який буде корисним та зручним навігатором у ДПС, про можливість проходження практики та стажування.

Крім того, Директор кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС  Лариса Ящук надала відповіді на питання учасників заходу.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»