Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України в. о. Голови ДПС Євгена Олейнікова

, опубліковано 20 серпня 2021 о 17:33

Шановні колеги, співвітчизники!

Вітаю вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

30 років Незалежності – достатній термін для того, щоб робити висновки та впевнено говорити про зміни не тільки у політичному, економічному і культурному житті суспільства, а й про зміни у свідомості наших громадян. За цей час утвердилося прагнення українців бути вільними у своїй державі. Це прагнення трансформується у громадянські чесноти українців. Наші громадяни хочуть жити у надійній правовій державі, вести бізнес чесно і прозоро. І це прагнення співпадає з баченням Служби: де податкова та бізнес рівноправні партнери.

Дякую кожному громадянину та представнику бізнесу, які чесно сплачували податки. Це стало фундаментом для економіки та дало змогу вистояти в непрості часи і сьогодні дає надію на розвиток України як прогресивної європейської держави.

Податкова служба, як інституція, проходить шлях свого становлення пліч о пліч з державою. Служба стає транспарентною, сервісно-орієнтованою, сучасною, мобільною та високотехнологічною і вибудовує дійсно партнерські відносини з бізнесом. Розуміння складності та невідворотності змін дає ще більше мотивації до подальших успішних звершень у податковій сфері.

Справжній скарб та потенціал нашої країні – це її громадяни, і я вірю в досягнення успіху на шляху вдосконалення та перетворень в України.

Бажаю затишку, достатку та миру всім родинам. Нехай святкові дні будуть приємними, і де би ви не були, в будь-якому куточку нашої країни чи світу, нехай завжди з вами буде жовто-блакитний прапор та відчуття гордості за свою державу!

 

З повагою
в. о. Голови Державної податкової служби України
Євген Олейніков