Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Євген Олейніков привітав студентів та викладачів Університету ДФС з Днем знань

, опубліковано 01 вересня 2021 о 19:10

Сьогодні, 1 вересня, в.о. Голови Державної податкової служби України Євген Олейніков взяв участь в урочистостях, які проходили в Університеті Державної фіскальної служби України з нагоди освітянського свята, що знаменує початок  нового навчального року.

Євген Олейніков привітав першокурсників, викладачів та всіх студентів з Днем знань та побажав, щоб навчальний рік для всіх був успішним, цікавим, сповненим яскравих вражень.

Він підкреслив, Університет має потужний науково-викладацький потенціал, фаховий колектив, в його в стінах готують фахових спеціалістів, які будуть затребувані як податковою службою, так і бізнесом.

Державна податкова служба України має вдалі спільні проекти з Університетом ДФС, зокрема, один з них - Проект «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», який реалізовувався за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Київської школи економіки.

Крім того, студенти Університету проходять практику в податковій службі і багато його випускників вже працюють в органах Державної податкової служби України.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX