Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Михайла Тітарчука представили виконуючим обов’язки Голови ДПС команді податкової

, опубліковано 26 листопада 2021 о 12:15

Державний секретар Міністерства фінансів України Дмитро Самоненко представив колективу податкової служби нового виконуючого обов’язки Голови ДПС Михайла Тітарчука. Представлення відбулось під час селекторної наради з керівниками структурних підрозділів та територіальних органів Державної податкової служби України.

Дмитро Самоненко зауважив, що у Мінфіні впевнені, що досвід та професійні якості Михайла Тітарчука будуть максимально реалізовані на цій посаді. А також побажав всій команді податкової результатів, якими вони могли б пишатися і якими пишалася б країна.

У свою чергу Михайло Тітарчук відзначив, що ДПС як і раніше буде надійним партнером Міністерства фінансів: «Сьогодні нам необхідна тотальна мобілізація в частині роботи. Всі мають розуміти, що це командна робота. А також пам’ятати, що ми інтелектуальна служба – і ми маємо поважати те, що ми робимо».

Також виконуючий обов’язки Голови ДПС додав, що сьогодні у податкової служби багато викликів. Але зараз важливо закінчити 2021 рік з гідними показниками наповнення бюджету, щоб не підвести свою державу. Він подякував за роботу всім, з ким співпрацював півтора роки у якості заступника Голови ДПС і закликав команду до високих результатів.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX