Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяну Кірієнко представили виконувачем обов’язків Голови ДПС

, опубліковано 24 грудня 2021 о 13:35

Державний секретар Міністерства фінансів України Дмитро Самоненко представив нового виконувача обов’язків Голови ДПС Тетяну Кірієнко під час селекторної наради з керівниками структурних підрозділів ДПС та її територіальних органів.

Дмитро Самоненко висловив впевненість, що професіоналізм та позитивний досвід роботи в податкових органах та органах державної влади Тетяни Кірієнко стануть у нагоді для організації ефективної роботи Служби та досягнення високих результатів командою податкової.

У свою чергу Тетяна Кірієнко зазначила, що перед податковою службою Президентом України та керівництвом держави поставлені надскладні завдання, які мають бути безумовно виконані.  Зокрема, акцент зроблено на забезпеченні перевиконання визначених індикативів із надходжень до бюджету за рахунок ефективного адміністрування податків, недопущення протиправних дій у діяльності Служби.

«Думаю, що фахівці податкової будуть з розумінням ставитися до неминучих змін, які відбуватимуться в її діяльності. Впевнена, що наша робота, ваш професійний підхід, колеги, дозволять з честю виконати поставлені завдання», – наголосила Тетяна Кірієнко у зверненні до колективу ДПС.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX