Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині викрито факт зберігання горілки з підробленими акцизними марками вартістю 1,1 млн гривень

, опубліковано 11 липня 2022 о 12:22

Податківці викрили факт зберігання алкогольної продукції з підробленими марками акцизного податку загальною вартістю 1,1 млн гривень.

Так, нещодавно у м. Луцьк було проведено фактичну перевірку з питань дотримання законодавства у сфері виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів суб’єкта господарювання, який здійснював діяльність з оптової торгівлі підакцизними товарами.

Під час перевірки встановлено факт зберігання майже 16,7 тис. пляшок горілки відомої марки, місткістю 0,5 л, вартістю 1,1 млн гривень. Алкогольна продукція була маркована підробленими марками акцизного податку.

До суб’єкта господарювання Головним управлінням ДПС у Волинській області застосовано штрафні санкції на загальну суму 2,2 млн грн відповідно до частини 2 статті 17 Закону України від 19.12.1995 № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального». Зазначена партія алкогольної продукції вилучена з обігу працівниками Національної поліції України.