Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Вінниччини виявили тютюнову продукцію без акцизних марок

, опубліковано 08 вересня 2022 о 18:10

Під час проведення фактичної перевірки податківцями Вінниччини виявлено та задокументовано низку порушень, у тому числі реалізацію тютюнових товарів за відсутності у суб’єкта господарювання РРО, продаж підакцизних товарів без наявності підтверджуючих документів, що засвідчують походження товарів, реалізацію продукції без відповідної ліцензії.

Крім того встановлено, що реалізація тютюнових виробів здійснювалась суб’єктом господарювання з порушенням законодавства щодо укладення трудового договору та оформлення трудових відносин з найманими особами.

За результатами проведеної фактичної перевірки до порушника мають бути застосовані штрафні (фінансові) санкції на загальну суму понад 2,5 млн гривень.

Також за результатами контрольно-перевірочних заходів працівниками податкового аудиту разом із територіальним підрозділом Національної поліції Вінницької області ініційовано вилучення у платника немаркованої марками акцизного податку тютюнової продукції у кількості понад 12 тис. пачок на загальну суму близько 520 тис. гривень.