Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС та Спілка українських підприємців обговорили питання сфери оподаткування

, опубліковано 28 лютого 2023 о 16:34

Представники ДПС під час зустрічі зі Спілкою українських підприємців надали відповіді на актуальні питання податкової сфери, які найчастіше виникають у бізнесу під час ведення господарської діяльності. 

Обговорювалися питання щодо зупинки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, подання таблиць даних платників ПДВ. Податківці надали рекомендації щодо правильності заповнення таблиць та розʼяснили причини їх неприйняття.

Також учасники розглянули тему валютного нагляду, зокрема, убезпечення підприємств від відповідальності за порушення, які виникли з незалежних від них причин. 

ДПС і надалі долучатиметься до проведення подібних заходів для надання консультативної підтримки бізнесу з питань сфери оподаткування. Нагадуємо, що в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи, які є допомогою бізнесу у вирішенні проблемних питань. Крім того, отримати розʼяснення можна, звернувшись на «гарячі лінії», які працюють в кожному регіоні, а також до Контакт-центру ДПС за тел.: 0-800-501-007.