Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС та Рада бізнес-омбудсмена провели засідання експертних груп

, опубліковано 27 липня 2023 о 15:49

У рамках діяльності Комунікаційної податкової платформи відбулося чергове засідання експертних груп ДПС та Ради бізнес-омбудсмена. Учасники розглянули проблемні питання, з якими представники бізнесу зверталися на адресу Ради бізнес-омбудсмена.

Представники податкової служби надали розʼяснення щодо питань адміністрування податку на додану вартість, зупинення реєстрації податкових накладних, практики врахування таблиць даних платника ПДВ, виконання податковою службою судових рішень тощо.

У ДПС відзначають, що Рада бізнес-омбудсмена – інституція, яка у повній мірі дає зворотній звʼязок щодо якості роботи податкової служби. Така взаємодія здійснюється у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю. При цьому формат засідання експертних груп позитивно характеризує динаміка звернень, які виносяться на їх розгляд.

Нагадаємо, що на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», який  розміщений за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya. У ньому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування.

Також для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.