Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзна нарада ДПС на Київщині: підсумки роботи та першочергові завдання на поточний рік

, опубліковано 08 березня 2024 о 12:30

Під головуванням очільниці ДПС Тетяни Кірієнко на базі ГУ ДПС у Київській області відбулась виїзна нарада з керівним складом територіальних органів ДПС столичного регіону, міста Києва та Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Під час наради підбили підсумки роботи територіальних підрозділів за 2023 рік, обговорили стратегічні напрями та окреслили спектр першочергових завдань на поточний рік.

У контексті оцінки перспектив виконання доведених показників доходів у березні поточного року, Тетяна Кірієнко наголосила, що наразі метою є  безумовне виконання всіх завдань, що стоять перед ДПС, тому пріоритетом є ретельний аналіз поточної ситуації, активізація роботи щодо ефективного забезпечення наповнення бюджету тощо.

Тетяна Кірієнко підкреслила, що у центрі уваги ДПС залишається максимальна підтримка бізнесу, впровадження нових та удосконалення наявних електронних сервісів, які спрощують взаємодію платників податків з податковими органами, створюючи для них комфортні умови як у веденні діяльності, так і у виконанні своїх податкових обов’язків.