Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівники ДПС відвідали прифронтові регіони для вирішення загальних питань функціонування територіальних органів Служби

, опубліковано 01 липня 2024 о 14:34

Керівники ДПС здійснили робочі поїздки до Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей. 

Під час візиту керівництва ДПС до прифронтових територій розглядались питання функціонування територіальних органів ДПС, які потребують вирішення безпосередньо на місцях. У фокусі уваги ­– не лише завдання в сегменті адміністрування податків та обслуговування платників, а й посилення командної роботи податківців, співпраця та підтримка.

Прийняття швидких та ефективних управлінських рішень безпосередньо залежить від ефективної взаємодії та злагоджених дій на центральному і регіональному рівнях. Мобільність, оперативність, професіоналізм – складові, необхідні для успішного вирішення надскладних завдань, які визначені для ДПС та її територіальних органів для забезпечення фінансової стабільності держави.

Керівники ДПС відзначили професійну роботу в надскладних умовах колективів територіальних органів ДПС прифронтових регіонів, їх відданість справі та запевнили у подальшій підтримці та допомозі.