Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники ДПС та ОТД Департаменту казначейства США обговорили реалізацію спільних проєктів

, опубліковано 30 липня 2024 о 16:41

Державна податкова служба України та Офіс технічної допомоги Департаменту казначейства США продовжують реалізацію спільних проєктів. Сьогодні під час робочої зустрічі в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко та представники ОТД Філ Бренд та Дон Мейнворінг обговорили поточні напрями  співпраці та стан виконання Робочого плану на 2022 – 2024 роки, який передбачає низку заходів з удосконалення податкового адміністрування, зокрема впровадження СRМ.

«Досвід співпраці ДПС та ОТД позитивно впливає на роботу Служби та дозволяє впроваджувати кардинальні, прогресивні зміни, трансформувати ДПС в сучасну високоефективну організацію. Дякую всій команді ОТД за експертну підтримку та допомогу. Реалізація всіх спільних ініціатив дуже важлива для громадян України», – наголосила очільниця ДПС Тетяна Кірієнко.

Вона відзначила, що співпраця здійснюється за багатьма напрямами, що сприяє удосконаленню підходів адміністрування податків  та впровадженню нових можливостей в обслуговуванні платників податків.

У фокусі уваги  податковий комплаєнс, що є важливим в контексті експериментального проєкту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в ДПС, який нещодавно було затверджено постановою Уряду. 

Учасники зустрічі визначили кроки подальшої реалізації спільних проєктів та можливості запровадження нових спільних ініціатив.